Úvod >> Plkárna

Plkárna

Zde máš možnost poplkat si o věcech, které Tě zajímají, podělit se o zážitky či zkušenosti z minulých ročníků.

• 26.7.2011 | Kvíča | reagovat

Ahoj, budou alternativní odkazy ke stažení aji u fotek?

• 26.6.2011 | břízka | reagovat

nazdar chtěla jsem se zeptat kde si můžu stáhnout ty bonusy z obroku?

• 26.6.2011 | Sid | Re: | reagovat

http://www.obrok11.cz/bonus/

• 18.6.2011 | Vítr | Inspiro v bonusových materiálech | reagovat

Ahoj, očekávali jsme, že v bonusových materiálech budou i inspira, budou???

• 22.6.2011 | Štěpa | Re: Inspiro v bonusových materiálech | reagovat

Ahoj, pořád koukám, jestli se tu objeví odpověď... Mě by taky zajímalo, jestli se v bonusech objeví něco víc.

• 26.6.2011 | Sid | Re: Inspiro v bonusových materiálech | reagovat

Nazdar, moc se omlouváme za zpoždení, ale nemáme momentálně k dispozici IT tým. Hned jak to bude možné, tak to tam dodají. Bonusové materiály: http://www.obrok11.cz/bonus/

• 10.6.2011 | Martin Hapala | Obrok krámek | reagovat

Doprodej posledních věcí z Obrok krámku za snížené ceny. Obrok butylka - 120 Kč Obrok peněženka 100 Kč Obrok tričko pánské 150 Kč (všechny velikosti) Obrok tričko dámské 150 Kč (všechny velikosti) Obrok dámská mikina 200 Kč (zelená, velikosti M a L) Obrok účastnický šátek 70 Kč V případě zájmu pište na mail plamen@obrok11.cz

• 26.5.2011 | Lucka | reagovat

Ahoj, nenašel jste někdo nerezový hrníček? Zespoda měl vyryté D.F. Ztratila jsem ho při velké hře. Kdyžtak se ozvěte na mail lfil1126@gmail.cz nebo sem. Díky

• 23.5.2011 | do Brna | reagovat

Ahoj Renčo (z Brna), naše skupinky se neuvěřitelně často potkávaly při noční hře. Pak jsme se bavili před velkou hrou při vysvětlování pravidel se zjištěním, že ani jeden z nás není starostou. Budu rád, když napíšeš na mail ProRencu1@seznam.cz :-)

• 24.5.2011 | Ifanka | Re: | reagovat

tak to je hodně dobrý založit spešl e-mail :D...ta Renča se teda má :)

• 20.5.2011 | Ifanka | kolíček/kramlík | reagovat

Chtěla bych ještě jednou poděkovat kmenu, který si na ObRok připravil krásné, fosforově žluté kolíčky.. obzvláště pak chlapcům, který mi věnovali poslední kousek! Super suvenýr :o)

• 19.5.2011 | Franz | reagovat

Rád bych pozdravil slečnu, kterou jsem potkal na záčátku noční hry na křižovatce ulic Němcové a Sadkovského a které stejně jako mě dělalo problém rozeznat sudá čísla od lichých =).

• 16.5.2011 | Mobil | Video z inspira MTV OBROK | reagovat

Ahoj, video z Inspira nazvaného MTV OBROK, které pořádali roveři z Eskadry Ostrava, je ke stažení na http://www.uloz.to/9028034/mtv-obrok-mkv Zachycuje všechny nově vzniklé roverské "bendy" v akci;-) Soubor je z důvodu velikosti uložen ve formátu .mkv. Kdyby někdo měl s přehráváním potíže, napište mi a nějak to vymyslíme. Děkujeme všem roverům, kteří se našeho inspira aktivně zúčastnili!

• 18.5.2011 | Williák | Re: Video z inspira MTV OBROK | reagovat

Zkrátka nespustím. Možná kdybych na to hledal prográmek, ale vzhledem k matuře se mi nechce. :-D Nejde to v nějakém lepším formátu? Díky :-)

• 21.5.2011 | Máca | Re: Re: Video z inspira MTV OBROK | reagovat

stáhni si GOM player přehraje to bez problémů.

• 24.5.2011 | Mobil | Re: Re: Video z inspira MTV OBROK | reagovat

Nebo třeba KMPlayer. Obvykle ta instalačka obsahuje veškeré kodeky na formáty všech druhů;-)

• 16.5.2011 | -JJ.¨- | USB Turbánek | reagovat

Nenašel někdo turbánek upletnej z USB kabelu? Jestli jo, tak si ho snad i může nechat... Jenom jestli někde je nebo zmizel nadobro....

• 12.5.2011 | Eliška | :) | reagovat

Chtěla bych trochu opožděně poděkovat klukovi (jehož jméno jsem zapomněla prakticky hned jak jsem se ho dozvěděla :/ :) ) za moc milou společnost při noční hře... Poznávací značka: princezna a Čína ;D (je to celkem názorný, ale kdyby to nestačilo, tak měl šátek na hlavě ;) ) Díky, "luštitelka" Elis

• 11.5.2011 | Méďa | Hledání:) | reagovat

Ahoj,na ObRoku jsme potkaly skauty a skautky z Brna,byli jsme s nima v Domově důchodcu na pomoci,jedná se o Krtka,Pepka,Hurvínka a pár dalších,tak kdyby jste se klucí s náma chtěli spojit,či kdyby na ně někdo měl kontakt,byly by jsme rády. Díky Barča a Méďa,České Budějovice a Holubov,RK Tkanička

• 11.5.2011 | Štěpa | Hledají se | reagovat

Ahoj! Na noční hře jsem se bavila s jednou holčinou - nepamatuju si jméno, tmavé vlasy, brýle, na ConCordii jsme byly v sousedících subcampech. Dále, v úterý s naší tříčlennou skupinou šla jedna holčina ze servistýmu - zbytek cesty na kopec jsme jely autem se štěnětem. Pokud máte zájem o nějakou další komunikaci, ozvěte se: stepa.veselik@tiscali.cz :o)

• 10.5.2011 | Jagger | Fotečky :) | reagovat

Takže už jsem konečně hodil moje fotogalerie na FB. Kvuli lidem kteří nemají fb ještě oprášim rajče :) https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1863436358327.105337.1613545388 https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1863563441504.105344.1613545388 Domov OLGA Ptali se mě holčiny co tam byly s náma na fotky tak si tu snad toho všimnou :) https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1863681484455.105351.1613545388

• 10.5.2011 | Glum | MTV | reagovat

Zdárek, budou někde ty úžasný MTV videa z VaPra?? :))

• 9.5.2011 | Kulda JBC | reagovat

chci víc fotek !!! :-D

• 9.5.2011 | Štěpa | reagovat

Ahoj, bude ještě nějaká zpětná vazba, nebo to skončilo těmi grafy v krčmě?

• 9.5.2011 | Kulda JBC | Re: | reagovat

na poslední poradě říkali že budou posílat nějakou emailem ;)

• 10.5.2011 | Chrosťa | Re: | reagovat

Ano jak říká Kulda, tak zpětnou vazbu dostanete do emailů. Za její vyplnění budou k dispozici odkazy na stažení bonusových materiálů, tyto však musíme dát dohromady, což vyžaduje trošku času. Každopádně na tom pracujeme jak jen to jde! Chrosta

• 9.5.2011 | Terka Mák:) | Hledá se Velbloud | reagovat

Ahoj ahoj! Hledáme kamaráda, účastníka ObRoku a "spolupachatele" společné cesty z Č. Budějc a zpátky. Jmenuje se Kamil nebo Velbloud a je z Milevska (možno ho potkat ve společnosti Wendy a RK ze Zlína). Pokud na něj máte někdo jakýkoliv kontakt, dejte prosím vědět. Za celý náš jihočeský RK Tkanička děkuju:) Ať Vám slunce svítí! Terka

• 9.5.2011 | Williák | Re: Hledá se Velbloud | reagovat

Za jediný Zlínský kmen si dovoluji říct, že neznám (alespoň ne podle jména :-D).

• 9.5.2011 | Williák | Obrok TV | reagovat

A ještě jedna... Bude Obrok TV z posledního nedělního dne?

• 9.5.2011 | Chrosťa | Re: Obrok TV | reagovat

Určitě bude, PR na tom pilně pracuje také jsem pln očekávání a každých 5 minut kontroluji fotoalbum, youtube i facebook, zda se tam něco nového neobjevilo,... :-)

• 9.5.2011 | Knoflík | Ztracené a zapomenuté frisbee | reagovat

Ahoj, záhadně jsme na louce ztratili bílé frisbee (Discraft s modročervenou hvězdou na horní straně a s černou šmouhou na druhé). Nemáte o něm někdo nějaké zprávy? Naposled byl prý viděn u podia. Udělalo by nám velkou radost, kdybychom ho dostali zpět. Za Sfinx Knoflík (aneta.hoschlova@gmail.com) Dík!

• 9.5.2011 | Knoflík | Ztracené a zapomenuté frisbee | reagovat

Ahoj, záhadně jsme na louce ztratili bílé frisbee (Discraft s modročervenou hvězdou na horní straně a s černou šmouhou na druhé). Nemáte o něm někdo nějaké zprávy? Naposled byl prý viděn u podia. Udělalo by nám velkou radost, kdybychom ho dostali zpět. Za Sfinx Knoflík (aneta.hoschlova@gmail.com) Dík!

• 9.5.2011 | Medas | reagovat

Ahoj neznáte někdo slečnu z videa http://www.youtube.com/watch?v=x77F2sj1kkU 1:40 :-) Kdyžtak pište na medas333@seznam.cz

• 17.5.2011 | Zelý | Re: | reagovat

trochu jsem ji poznala, stála vedle naší skupiny na nástupech

• 17.5.2011 | Medas | Re: Re: | reagovat

Nevíš náhodou co to bylo za skupinu? Piš na mail.

• 9.5.2011 | Smrk | reagovat

Ztratil se mi modrobílý kapesník. Pomůžete?

• 9.5.2011 | Pluto | reagovat

Mega....pohoda, Magnetikum, jeskyně Lopač, letící karimatka, sluníčko:) co víc si přát:)

• 9.5.2011 | Mamba | reagovat

Bylo to supeer, díky všem, akorát jsem se nestihla rozloučit s lidma z PříborU, Štramberka, Kopřivnice, se dvěma SOSáky (oni ví) a s ALFA samicemi :D, odjížděli jsme hrozně brzo :( takže je tímto zdravím.. doufám, že se uvidíme příště! :)) a zpětně děkuju lidem, co s náma pařili na koncertech a v tančírně!

• 9.5.2011 | Ziky | Re: | reagovat

Ahoj, nevím koho od nás z Příbora znáš:) Ale když napíšeš koho chceš od nás,dám ti na ně fb. :)) Ziky

• 9.5.2011 | Patrik | Re: Re: | reagovat

Nebo ICQ bo dva z tři z Příbora (samozřejmě ti lepší) Fb nemají....

• 9.5.2011 | Patrik | Re: Re: Re: | reagovat

Špatné číslo :d 3 ze 6 facebook nemají.. :D

• 10.5.2011 | mamba | Re: Re: | reagovat

chci kontakt na toho, se kterym jsme si házeli trávu za krk a kterej spal v modrym stanu..:D slíbila jsem jim večerní společnost ve spacáku, ale nakonec jsem se zasekla na párty v krčmě a ve 3 ráno už spali :D

• 10.5.2011 | Patrik | Re: Re: Re: | reagovat

Hej tak to byl buďto Mira nebo Rendy.. :)

• 10.5.2011 | Rendy | Re: Re: Re: Re: | reagovat

Joo to sem byl já:D moje icq:615620026. Kdyby to nešlo tak tady je moje číslo na mobil:739431731

• 18.5.2011 | Ziky | Re: Re: Re: Re: Re: | reagovat

:D:D I ty jeden..:D

• 8.5.2011 | Matysek | Pětikoruna | reagovat

Na tábořišti se našla jedna epesní pětikoruna .. kovová,.. stříbrné barvy. S nápisem 5 Kč. Hladká po obvodu. Zájemce nechť se hlásí zde.

• 8.5.2011 | Williák | fotky | reagovat

Jo a zajímalo by mě jak si můžu stáhnout všechny ty balíčky fotek, které jsou v té galerii. Díky za odpověď.

• 9.5.2011 | Peggy | Re: fotky | reagovat

Ahoj, z picasy to jde stáhnout jen když si stáhneš ten jejich software ( http://picasa.google.com/#utm_medium=embed&utm_source=pwalogin )

• 8.5.2011 | Williák | součástka | reagovat

Nazdar. To mě se zase podařilo někde na louce ztratit součástku k nabíječce. (cestou od čajovny ke stanům) Je to takový ten kousek, který se strká do zásuvky. Pokud někdo náhodou našel, nechť se ozve na chubbop@centrum.cz, dík.

• 8.5.2011 | Vločka | Víko na kotlík | reagovat

Ahoj, na Obroku si s námi někdo vyměnil víko od kotlíku, zbylo nám menší než to původní. Tak pokud někdo máte taky jiné a to zas větší, prosím ozvěte se, mail: klara.jirackova@gmail.com Díky

• 8.5.2011 | Ziky | reagovat

Ahoj, na Obroku bylo super avšak sem se nestihla z důvodu rychlého odchodu rozloučit s některými z Kutné Hory, Nového města nad Metují a z Prahy tak jestli chcete kdo zná Ziky..se ozvěte na maila :))

• 8.5.2011 | Ginkgo | Re: | reagovat

Ahoj, taky jsme si na tebe vzpoměli. Kampak jsi nám zmizela?:-) Ale nevadí, určitě se ještě někdy, doufám že v brzo, uvidíme. :-) Kutná Hora

• 9.5.2011 | Ziky | Re: Re: | reagovat

Taky v to doufám, jestli chcete můj fb je: Zůůz Kološů :)Tak přidávejte ;)

• 5.5.2011 | Yvča | volné místo!! | reagovat

Ahoj, nabízím volné místo za takových 200-300kč, onemocněla jsem a nemůžu jet ani na víkend... kdo má zájem, nechť volá a píše na 732667078

• 5.5.2011 | Špalek | Pro opozdilce | reagovat

Ahoj nabízím jedno volné místo pro případné opozdilce za lidových 500 Kč. Pište či volejte na 737547001

• 4.5.2011 | Jagger | Poiky | reagovat

Ještě na poslední chvíli poslední otázečku. Mužu si tam vzít svý ohínky a zatočit si tam??? :)

• 4.5.2011 | Terka | Re: Poiky | reagovat

Bylo by to hezké, ale raději ne.

• 4.5.2011 | Jaggrr | Re: Re: Poiky | reagovat

Bhééééé, už jsem chtěl přes ohně nějakou nabalit... Tak nic, máte smůlu... :(

• 4.5.2011 | Vejce | POZOR! | reagovat

MÁM TU SPECIÁLNÍ NABÍDKU, DVA LÍSTKY - SE SLEVOU;)...tel.: 776 600 631

• 3.5.2011 | Purlak | Volné místo - Praha (nezapalceno!) | reagovat

Na poslední chvíly se nám uvolnilo jedno místo. Pište! Tel: 731 076 756

• 3.5.2011 | obri | HELP! | reagovat

Nazdar. Dvoum lidem z našeho týmu zmizeli VaPra. Jedno je Romština a druhé je životní spokojenost. Nepřišel jim ani žádný informační mail o zrušení nebo jiné úpravě. A vzhledem k tomu, že konec VaPer měl být zhruba do 18:00 dneska, tak celkem panikaříme. Díky za odpověď pokud možno radši sem (centrum má nějaké výpadky). Díky za hodně rychlou odpověď.

• 3.5.2011 | Danča | Re: HELP! | reagovat

Ahoj, bohužel, právě tato dvě VaPra jsme dnes byli nuceni z databáze vymazat, protože přednášející nám na poslední chvíli odřekli. Na ObRoku se včas prostřednictvím šéfa Vašeho kmene dozvíte, jak si zaregistrovat VaPro nové. Danča

• 3.5.2011 | Klára Šerých | důležité | reagovat

Ahoj, onemocněla jsem a nemůžu jet a prý mi už nevrátí peníze:-( Nechcete někdo prosím jet? tel:721818106 prosííím

• 3.5.2011 | ještěrka | volné místo | reagovat

ahoja, taky se nám uvolnilo místo, takže pokud by někdo ještě měl zájem, pisněte na mikram@centrum.cz ;)

• 3.5.2011 | Vločka | Cesta - Praha | reagovat

Ahoj, je tady někdo, kdo by jel z Prahy Hl. nádraží přímo do Blanska v 11:48? Kdyžtak se ozvěte na klara.jirackova@gmail.com/ 776600329 na skupinový lístek.

• 3.5.2011 | Mac | perkuse | reagovat

Caute decka, berete nekdo na obrok bongo, djembe ci jina mlatitka? Zebysme si u ohna nebo kdekoliv udelali maly jamicek... :-)

• 3.5.2011 | Kulíšek | Foursquare a ObRok11 | reagovat

Takže pro všechny nadšence této moderní vymoženosti: https://foursquare.com/venue/21420069 uděláme hromadný check-in! :-)

• 2.5.2011 | lux | reagovat

Zdarec, uvítal bych možnost, sledovat hokejové zápasy národního týmu. Jsem jakožto zájemce osamocen?

• 2.5.2011 | Hrob | Re: | reagovat

urcite osamocen nejsi ;) ale obavam se ze nam asi nejak nepujde vyhovet :/

• 2.5.2011 | Williák | Re: Re: | reagovat

Já osobně bych se spokojil s pravidelným hlášením na podiu. :-)

• 3.5.2011 | Chrosťa | Re: | reagovat

Pokusíme se zajistit promítání zápasů v Krčmě. Nejsem si jist, zda to bude technicky proveditelné. Každopádně děkujeme za podnět. Uvidíme zda to bude možné. Každopádně pokud bude program tak se zápasy rozhodně promítat nebudou, ale večer to problém patrně nebude. Pokud se technicky nepodaří zajistit televizní přenosy, budeme výsledky vyvěšovat na nástěnky. Chrosťa

• 2.5.2011 | Mirek | místo | reagovat

Hele jestli má někdo zájem o místo na Obroku tak mi dejte vědět mám tu místo. kontaktujte mne na email: mirecek.pavlicek@gmail.com

• 2.5.2011 | Roman | lístek na obrok | reagovat

Ahojte, máme volné míosto na Obrok, pokud někdo chcete jet a nedošlo na vás, nebo, pokud někoho takového znáte, dejte mi co nejdříve vědět! ;-) email je:rom.vasicek@gmail.com

• 1.5.2011 | Váňa | reagovat

Ahoj, pokud byste věděli o někom, kdo chce jet na Obrok a nemá lístek, ráda poskytnu svůj, bohužel se nemůžu zúčastnit. Ať se ozve na mail pavla.hudcova@gmail.com.

• 1.5.2011 | nikdyjsemnemelsexsovci | Spolujízda | reagovat

Hledáme někoho, kdo ve středu pojede z prahy na spolujízdu. Hodiloo by se nám to více k odpoledni - co vy na to?

• 2.5.2011 | broucin | Re: Spolujízda | reagovat

Ahoj. Chceme jet ve 13:32 rychlíkem R873 Macocha ze Smíchova - to abychom si sedli :-) Zájemci o společný lístek - ozvěte se: http://blueboard.cz/mailform.php?id=209423

• 1.5.2011 | Kastanek | OBROK 11 jako GEOCACHE | reagovat

Ahoj, zajimalo by me jestli bude i letos pripravena nejaka geocache na tema OBROK 11, rad bych aby neco takovyho bylo, na netu jsem objevil i z minulyho obroku, tak pokud by nekdo chtel mi s tim pomoct, tak se mi ozvete co nejdrive, muj mejl je vlk.pp@seznam.cz, a nebo mobil 728 445 488, nerad bych v tom zustal sam a bylo by dobry aby se spustila uz v dobe konani obroku nebo i driv:-) THX

• 2.5.2011 | Ifanka | Re: OBROK 11 jako GEOCACHE | reagovat

Jsou v plánu v rámci časopisu Změna "Obrošky", které však nejsou brány jako klasická geocache. Tak snad se Ti povede zrealizovat.;)

• 2.5.2011 | Kulíšek | Re: OBROK 11 jako GEOCACHE | reagovat

Nápad založit si geokešku se mi líbí. Zatím máme založené místo ObRoku11 na Foursquare, takže se těšte, pokud se dostaví dostatečný počet foursquarářů, otevřeme si třeba další badgety :-)

• 2.5.2011 | ww.erka | Re: Re: OBROK 11 jako GEOCACHE | reagovat

Jéé, foursquare na Obroku. To abychom o tom dali vědět přes sociální média a udělali hromadný check-in! :-)

• 3.5.2011 | Kulíšek | Re: Re: Re: OBROK 11 jako GEOCACHE | reagovat

No jasné :-) Už to rozjíždíme. Adresa místa viz. příspěvek nahoře.

• 2.5.2011 | Kastanek | Re: Re: OBROK 11 jako GEOCACHE | reagovat

aha takze to nevypada moc slavne ale snad se mi povede ukecat rewiewra (nebo mu koupit sud piva:-D) a dal bych to s nim dystak dohromady az po telefonu, pokud by nekdo mi pomohl s listingem, nebo pripravou, budu jedine rad a rad pripojim vas Nick mezi autory, muj mejl je stale stejny - vlk.pp@seznam.cz

• 1.5.2011 | Plamen | Pečivo | reagovat

Máte zájem o čerstvé pečivo ráno na akci ke koupi v ObRok krámu?

• 1.5.2011 | Wendy | Re: Pečivo | reagovat

Joo, to by bylo super ;-)

• 1.5.2011 | Williák | Re: Pečivo | reagovat

Vzhledem k tomu, že už plánuju táhnout dva bochníky chleba a 20 rohlíků... Potřebuju to vědět předem jinak je mi to na nic. :-D

• 1.5.2011 | Ivča | Re: Pečivo | reagovat

Jasný, petky s vodou a podobný by se taky určo hodili;-)

• 2.5.2011 | Plamen | Re: Pečivo | reagovat

Určitě se v krámku bude prodávat pečivo, minerálky a další sortiment dle poptávky. Napište o co byste měli zájem. Plamen

• 2.5.2011 | broucin | Re: Re: Pečivo | reagovat

Fajn by byl rezervační systém na rohlíky, ať tam člověk nemusí stát od rozednění ve frontě, případně chodit do Blanska - není to složité a je to suprové. Dále by se myslím uživily sýry (tavené i plátkové), šunka, čínský polívky, hostince a konzervy s fazolema :) Prostě klasika.

• 2.5.2011 | Williák | Re: Re: Re: Pečivo | reagovat

Tak, že bych jako netahal krosnu, když tam bude takový market? :-D

• 3.5.2011 | Wendy | Re: Pečivo | reagovat

Takže mám počítat s tím, že pečivo bude k dispozici?

• 4.5.2011 | Plamen | Re: Re: Pečivo | reagovat

Pecivo bude k dispozici od patku...Pocitame s tim, ze na dnesek a zitrek pecivo mit budete...

• 1.5.2011 | ww.erka | reagovat

Nejedete náhodou někdo v úterý ze Znojma na Obrok :-D? (nebo z Moravského Krumlova, Ivančic, Oslavan, Rosic či Veverské Bitýšky ?) Máme dost místa v autě, takže kdyby se chtěl někdo nalodit, tak tu ta možnost je :-). Mail na mě je evcahavlova(a)gmail.com

• 1.5.2011 | Myskin | reagovat

Myslíte že je vhodné, aby jsme na večerním nástupu zpívali státní hymnu, když půjde statní vlajka dolů????

• 1.5.2011 | Máca | Re: vlajka | reagovat

To je dobrá otázka. Některé oddíly to tak dělají. My třeba zpíváme při vztyčování první sloku junácké hymny a při snímání druhou. Nejsem v tomhle směru detailista a myslim, že to ani neupravuje žádný "vlajkový předpis". Samozřerjmě, že líp vypadá když se hymna zpívá a jde vlajka nahoru než dolu. Osobně nemám problém s žádnou z verzí

• 1.5.2011 | Preclík | Re: Re: vlajka | reagovat

Ahoj... já si myslím, že by bylo vhodné zpívat hymnu při každém nástupu. A nejen českou, protože myslím, že nejsme jediný oddíl, ve kterém jsou Slováci. A ještě by stálo za zvážení, jestli by nebylo dobré, kdyby zazněla i hymna skautská, ať nám to připomene, kdo jsme.

• 1.5.2011 | Williák | Re: Re: Re: vlajka | reagovat

My osobně zpíváme ráno skautskou a večer českou hymnu. Jednou večer (na táboře) jsme zařadili do programu za českou i hymnu slovenskou kvůli slovenské návštěvě. :-) Abych odpověděl na otázku. Myslím si, že je to vhodné.

• 1.5.2011 | Paťa | Re: Re: Re: Re: vlajka | reagovat

Tož,my na táborech zpíváme ráno skauskou hymnu a večer zpíváme Večerku.. :D

• 2.5.2011 | Mellony | Re: Re: Re: vlajka | reagovat

Myslím, že je vhodnější zpívat státní hymnu ráno, klidně i se skautskou. Slovenskou bych nezpíval, je to přece jen české setkání. To bychom mohli pomalu zpívat hymny všech okolních států...

• 1.5.2011 | Chrosťa | Re: | reagovat

Nazdar, když si vezmeme všechny možné varianty hymen a večerek, při nástupech tak nám to přijde nejvhodnější. Večerku zpívat za světla před koncerty nám také nepřišlo nejvhodnější :-). Co se týče hymen jiných států tak to jsme také zvažovali, ale je to česká akce, a budou tam Slováci i Poláci, a to se bojím, že bychom měli ze zpíváním všech hymen problém,... Můžeme o tom na ObRoku rozpoutat diskuzi :-) Chrosťa

• 1.5.2011 | Jíťa | reagovat

Ahoj hledám za sebe náhradu... kdybyste někdo chtěl využít příležitosti, tak se můžeme domluvit na mailu: Jitk.aa@email.cz

• 1.5.2011 | Koudy | mapka | reagovat

Ahoj, bude k dispozici nějaká lepší mapka? Přijde mi jako jedna z nejdůležitějších věcí v obrtaháku abysme se na obroku neztratili. Přitom už v tom pdf je rozmazaná a značky jsou mrňavé, že si nedokážu představit, jak se v tom budem orientovat až si to vytisknem, a to ani nepočítám, že ne každý má ten luxus plných barev. Díky.

• 1.5.2011 | Máca | Re: mapka | reagovat

Zdar, právě kvůli tomu jsem si ji překreslil podle sebe není tam uplně všechno, ale ty důležitý věci tam jsou. Můžu ji klidně uploadovat na "zeď" ObRoku i pro ostatní jestli by byl zájem. Napiš mi na mail macax(a)atlas.cz a já ti tu mapku pošlu

• 1.5.2011 | Sid | Re: mapka | reagovat

Mapa tábořiště (v lepší kvalitě) je pověšená na zdi ObRok11 facebooku.

• 1.5.2011 | Patrik | Re: Re: mapka | reagovat

A když facebook nemám?? :D

• 1.5.2011 | Patrik | Re: Re: mapka | reagovat

A když facebook nemám?? :D

• 1.5.2011 | Máca | Re: Re: Re: mapka | reagovat

jako bys nebyl :-)

• 1.5.2011 | Patrik | Re: Re: Re: Re: mapka | reagovat

To neí pravda, facebook je zlo a je to kazi spolecenske rysy. Je to jen dalsi hovadina bez ktere se dalo zit a da zit. A proto řikám ten kdo facebook nema neni blbej, jak hodne lidi říká ale je zatraceně chytrej.

• 1.5.2011 | Sid | Re: Re: Re: mapka | reagovat

Neboj myslíme na to, do večera by to mělo být ke stažení i na webu ObRoku11. A jestli někdo nemá internet, tak to už fakt nevím. :-)

• 30.4.2011 | terka | reagovat

Ahoj,hledám náhradu za sebe, já nepojedu tak by byla škoda kdyby to propadlo. Mail terka.mrazik@seznam.cz.

• 30.4.2011 | rk69 | Inspiro materiály | reagovat

Ahoj, chci se zeptat, jak to bude s materiály na inspiro. Máme si dovézt vlastní materiály nebo to bude nějak zajištěno organizátory? (máme v inspiru třeba hangárové tyče-tak abychom případně stihli zařídit si odvoz) díky

• 30.4.2011 | Danča | Re: Inspiro materiály | reagovat

Ahoj, požadavky na Inspir jsme dávali dohromady už před nějakou dobou. V náležitostech Inspira je, že máte v potřebách specifikovat ta, které si nejste schopni zařídit sami. S kmeny, které toto uvedly jsme už dáel komunikovali. Možná, že došlo k nějakému informačnímu šumu, v tom případě se za něj omlouvám. Každopádně věc se má tak, že Vaše hangárové tyče v požadavcích na zázemí nemáme a teď kdy už máme docela velký frmol si nejsem jistá, Vám nemůžu jejich zajištění slíbit na 100%. Proto pokud jste schopni si potřeby zařídit sami, byla bych moc vděčná! Pokud by nastal nějaký problém, prosím co nejdřív se ozvi na danca@obrok11.cz. Budu i ráda za potvrzení toho, zda si dovezete potřeby sami. Omlouvám se za veškeré zmatky a těším se na ObRoku! Danča

• 30.4.2011 | Jant | Pomoc | reagovat

Hledám náhradu za sebe na obrok. Je to na rychlo, ale bohužel nemůžu jet, tak využij téhle příležitosti a napiš mi na mail malusek.jiri@seznam.cz a domluvime se

• 29.4.2011 | Štěpa | Jídlo - krám | reagovat

Ještě se chci zeptat, jestli je tam krom občerstvovacích zařízení typu krčma nebo restaurace i něco jako krám, kde se budou dát sehnat rohlíky apod. Nebo si mám táhnout chleba na celých šest dní?

• 30.4.2011 | Plamen | Re: Jídlo - krám | reagovat

Zdar Stepo, to, jestli se na Obroku bude dat koupit i nejaky ten rohlik je zatim otevrena vec. Respektive odpoved na tuhle otazku zna jenom Kea (sef stravovani), nicmene osobne si myslim, ze ano. To znamena, ze prosim sleduj tuto diskusi - v pondeli bude jasno.

• 28.4.2011 | Kamila | 2 volná místa | reagovat

Ahoj, nabízím 2 volná místa na Obroku právě pro Tebe a Tvýho parťáka;) tak neváhejte a ozvěte se mi na dvej.pap@seznam.cz / 776703076.

• 28.4.2011 | adéla | reagovat

POMOC ! shánim náhradníka- kdyžtak lutthien@seznam.cz

• 28.4.2011 | adéla | Re: | reagovat

uvědomuju si že je to tu dvakrát

• 28.4.2011 | Karel | reagovat

Kdy se bude otevírat obchod na Obroku?

• 28.4.2011 | Ifanka | Re: Krámek | reagovat

otevírací doba bude oznámena dostatečně dlouho dopředu, dozvíš se ji na samotném ObRoku;)

• 28.4.2011 | Kubík | reagovat

Ahoj. Nabízím jedno volné místo na Obrok. Nemůžu jet kvůli škole a byla by škoda kdyby nejel někdo kdo chce. Kdyztak vanis.kuba@seznam.cz

• 28.4.2011 | U.F.O. | reagovat

Ahoj, nejedu s našima roverama na Obrok ve skupince, protože máme v té době akci se školou, a já bych mohla přijet až v pátek večer a příjde mi tak zbytečné platit celou registraci. Strašně moc bych ale chtěla jet. Tedy je tu někdo s opačným problémem, kdo by se chtěl v pátek večer vrátit? Nebo zkrátka nějaká skupinka, kde někomu chybí účastník, kterého bych mohla (tedy alespoň od toho pátku) za menší peníz nahradit? Díky moc za odpověď klidně sem, nebo na ufon22@seznam.cz

• 28.4.2011 | Ivča | reagovat

Ahojda, chtěla bych se zeptat,jak to bude s Obrokšátkem-u toho jediného není cena v ,,krámku".dík

• 28.4.2011 | Radar | Re: | reagovat

No to máš pravdu, cena tam není, protože ho dostane každý účastník a člen servistýmu u registrace grátis ;-)

• 28.4.2011 | Pluto | Re: Re: | reagovat

jen malý dotaz...mě vůbec odkaz Krámek, Zábava, Bonusy vůbec nefunguje..dík za info

• 29.4.2011 | Radar | ?? | reagovat

Nevím co myslíš tím krámek, zábava, bonusy, ale věci, které se budou na ObRoku prodávat jsou na tomto odkaze: http://www.obrok11.cz/o-akci/kramek/

• 29.4.2011 | stopariveverky | Re: ?? | reagovat

Díky za odpověď...no právě, že někdy se mi při přihlášení na skupinu objevuje v hnědé liště nabídka krámek, zábava, bonusy...asi nějaká chyba...ale v poho:)

• 27.4.2011 | adéla | reagovat

POMOC ! hledám za sebe náhradu na Obrok...kdybyste kdokoli měl zájem tak na mail lutthien@seznam.cz

• 26.4.2011 | Jedlík | HamHam | reagovat

Héj jak je to tam vůbec s jídlem?? :D:D

• 26.4.2011 | Radar | Re: HamHam | reagovat

Nazdar, jídlo pro účastníky není zajišťováno, ale nezoufej možností, jak se najíst máte nespočet. Na tábořišti bude ohniště, kde si můžete něco uvařit. Případně tzv. vařicí stany, kde si na vlastních vařičích budete moci jídlo uklohnit. Přímo v místě bude Krčma, kde předpokládáme, že něco k snědku bude. Naproti přes cestu je hotel s opravdu lidovými cenami jídel a mohl bych pokračovat, takže možností, kde se najíst je nepočítaně.

• 29.4.2011 | broucin | Re: Re: HamHam | reagovat

Faajn, tak to s tim jidlem jsem zjistil až teď :-) Nějak mě teď i začalo zajímat, za co jsem vlastně zaplatil takovou pálku...

• 29.4.2011 | radar | Re: Re: Re: HamHam | reagovat

Na ObRoku je spousta věcí, které jsou potřeba zaplatit, ať je to technické zázemí, kapely, doprovodné aktivity, přednášející, pronájmy, cesťáky, kapely a spousta dalšího, určitě na akci pocitíte, proč jste platili takovou částku, rozhodně není přemrštěná, vždyť za 2 denní fesťák zaplatíš skoro 400 :-) a toto bude takový náš skautský "fesťák"

• 28.4.2011 | Anička | Re: HamHam | reagovat

A budou tam alespoň nějaké várnice s pitím nebo jen voda?

• 28.4.2011 | Williák | Re: Re: HamHam | reagovat

Myslím, že i na minulém Obroku byla jen voda (a i ta voda docházela :-D).

• 29.4.2011 | radar | Re: Re: Re: HamHam | reagovat

Něco k pití tam mít určitě budete :-) Vody, pokud nebude opravdu velké sucho, což by být nemělo, bude dostatek

• 26.4.2011 | Břízka | reagovat

Nazdar obrokáři chtěla bych se zeptat jestli někdo nevíte jak to bude na obroku se sprchami...tolik dnů bez sprchy mi přijde docela blbý,ale zase pro tolik lidí....dík za odpověd :-)

• 26.4.2011 | Radar | Re: | reagovat

Nazdar, tak možnost osprchovat se zde určitě bude a to buď v umývárkách, kam si však budete muset nanosit vodu z vodovodu, abychom si vás moc nerozmazlili nebo je 150 m od tábořiště možnost okoupat se v krásném rybníčku ;-)

• 25.4.2011 | ivanka | volné místo | reagovat

Ahoj, hledáme, někoho kdo by zaplinil volné místo v naší skupině, které se uvolnilo díky školním povinnostem jednoho z nás. pokud má někdo zájem napište prosím na mail: urbankovaiva@seznam.cz

• 25.4.2011 | stonek | uvolněné místo | reagovat

nazdar, bohužel se nám uvolnilo jedno místo kdo by měl zájem tak se prosím hlaste na mailu: paul987@seznam.cz nebo na tel. čísle 731216948 předem moc děkuji Pája

• 25.4.2011 | Fénix | reagovat

Ahojte lidičky...existuje tu někde něco jako e-shop? předloni něco takového bylo a všichni měli krásná trička a šátky...letos to nechci propásnout :-) díky za odpověd Méďa

• 25.4.2011 | Máca | Re: shop | reagovat

Letos žádný e-shop není. Bude se to řešit patrně jinak na místě konání akce. Sortiment zboží se zřejmě záměrně nezveřejňuje. Osobně počítám s tričkama a nášivkama. Nechme se překvapit.

• 26.4.2011 | Plamen | Re: Re: shop | reagovat

I letos bude Obrok shop, tentokrat ne formou e-shopu, ale primo kramku na miste. Letos se samozrejme muzete tesit na na klasicka tricka (panska, damska a damska tilka), nasivku, butonek, mikinu (damska, panska), malou lahev na vodu, termo hrnek a penezenku. To vse s logy Obroku 2011 :-)

• 26.4.2011 | Williák | Re: Re: Re: shop | reagovat

Když už se tu o tom mluví. Zajímalo by mě kolik zhruba s sebou, pokud se má nakupovat na místě... Pokud by byla možnost doobědnat domů, pak to není problém.

• 26.4.2011 | Ifanka | Re: Re: Re: Re: shop | reagovat

už se chystá náhled věcí v Krámku + předpokládaná cena, zítra by to tu mělo být;)

• 25.4.2011 | Bizi | reagovat

Ahoj nabízím za sebe místo na Obroku, páč nakonec nemůžu jet, takže pokud byste rádi jeli ozvěte se. Jedná se o Soví oddíl z Prahy,ale jedou s nimi i z jiných oddílů. Díky:) Můj mail vesela.mari@gmail.com

• 24.4.2011 | brandoby | Volné místo | reagovat

Ahoj, bohužel nám v týmu odpad jeden člověk a tak nabízíme volné místo. Jestli víte o někom, kdo by ještě chtěl jet na Obrok, neváhejte a kontaktujte nás! :) email: klara.jirackova@gmail.com

• 24.4.2011 | ww.erka | kontak na Vendu (stravování) | reagovat

Ahoj. Nemáte někdo jiný kontakt na Vendu - šéfa stravování, než jeho e-mail Winas...@seznam.cz?? Psala jsem mu, a gmail mi nahlásil, že mu ten mail prostě nedorazí :-)

• 24.4.2011 | Radar | Re: kontak na Vendu (stravování) | reagovat

Ahoj, tak Venda není kluk, ale je to naše sestra skautka a je to šéfka Servistýmu, její email je valisikovavenda(krucánek)seznam.cz napiš jí a určitě se domluvíte

• 24.4.2011 | ww.erka | Re: Re: kontak na Vendu (stravování) | reagovat

sákra, tak to jsem to teda zkonila :-D ona se stále podepisovala, jako "šéf" nebo o sobě mluvila ve třetí osobě, tak to bylo takový matoucí :-D

• 23.4.2011 | kmen-jh | VOLNÉ MÍSTO | reagovat

Ahoj ahoj, máme jedno volné místo, kdo by měl zájem - tak mail : kata.toman@seznam.cz

• 23.4.2011 | arcus | VOLNÉ MÍSTO | reagovat

Ahoj, mámě jedno volné místo v naší pražské skupine. kdyby nekdo mel zajem, ozvěte se na vpalova@seznam.cz

• 22.4.2011 | zápáci | inzerát | reagovat

Ahoj, hledám nějaký moravský kmen, který by snesl být na akci už v úterý odpoledne a vyměnil si s námi obrokovou Práci. My jsme ze středních Čech a být v 15.00 na práci v Blansku znamená vyhodit další den školy do vzduchu... Je nás šest. Kdyžtak pište na mail eliskakryze@gmail.com.

• 22.4.2011 | zápáci | Re: inzerát | reagovat

jinak jde o Ohraničování pozemku, úterý od 15:00, možná s přesahem do středečního rána. A omlouvám se za spam, asi mi zlobí net :/

• 22.4.2011 | zápáci | inzerát | reagovat

Ahoj, hledám nějaký moravský kmen, který by snesl být na akci už v úterý odpoledne a vyměnil si s námi obrokovou Práci. My jsme ze středních Čech a být v 15.00 na práci v Blansku znamená vyhodit další den školy do vzduchu... Je nás šest. Kdyžtak pište na mail eliskakryze@gmail.com.

• 21.4.2011 | Williák | plno | reagovat

Nazdar, zajímalo by mě jak je to s pracemi. Nás je ve skupině 9, ale u zaregistrované práce je psané 15/15. Znamená to, že ji máme ještě s nějakým dalším kmenem? Taky by mě zajímalo proč se tam rovnou nezobrazí -zaplněno-. Ne že by mi to vadilo jenom mi to vrtá hlavou, díky, W.

• 21.4.2011 | Danča | Re: plno | reagovat

Ahoj, no když má práce obsazeno 15 z 15 míst, je docela logické, že je kapacita plná, ne?:-) Není mi jasné, v čem vidíš problém. Jinak Práci budete opravdu dělat dohromady ještě s jiným kmenem. Budete se tedy na Vaší Práci muset domluvit i s nimi. Pokud byste měli zájem, napsat jim e-mail už předem, kontaktuj mě na danca@obrok11.cz a já jim napíšu, aby se Ti ozvali. Danča

• 25.4.2011 | Williák | Re: Re: plno | reagovat

Jak jsem psal. Nevadí mi to a problém v tom nevidím jenom jsem chtěl vědět jestli jsme opravdu ještě s někým v práci. A vzhledem k tomu, že je to lanáč, tak domluvu nechám až na místo. Díky za odpověď. :-)

• 19.4.2011 | Vločka | Vapro místa | reagovat

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jak se bude řešit to, když ještě někdo nemá zaregistrované Vapro, ale v nabídnutých programech už není volné místo. Budou se přidávat ještě nějaká Vapra? Nebo má holt tento člověk smůlu a Vapra se prostě nezúčastní? Dík :)

• 21.4.2011 | Danča | Re: Vapro místa | reagovat

Ahoj, nabídka VaPer se určitě ještě rozšíří. Buď tedy přibydou další programy a nebo se zvýší počty míst na jednotlivých programech tak, aby si všichni mohli VaPra zaregistrovat. Bohužel kvůli komunikačním probémům s některými novými potencionálními hosty Ti ještě v tuto chvíli nejsem schopná říct, jak to tedy bude. Sleduj proto prosím web. Na nová VaPra se Vás budeme snažit upozorňovat. Omlouvám se za nastalé problémy a slibuju co nejrychlejší vyřešení. Danča

• 23.4.2011 | Vločka | Re: Re: Vapro místa | reagovat

Dík za odpověď.

• 19.4.2011 | Béďa | Volné místo | reagovat

Ahoj, koukám, že nabídek volných míst je tu už docela dost, ale kdybyste měl ještě někdo zájem o to jet na OBROK, přenechám své "místo", bohužel jet nakonec nemůžu. Napište mi kdyžtak na mail, kdo máte zájem: shaarka@centrum.cz

• 18.4.2011 | Jája | ZVONové setkání | reagovat

Nazdar ObrZvonci z letního kurzu 2010! Co takhle dát scuka v čajovně tunel?

• 17.4.2011 | Míša | reagovat

Ahoj :) Bohužel na ObRok nakonec jet nemůžu, ale místo už mám zaplacené... proto bych ráda našla za sebe nějakou náhradu. V případě zájmu napište na mail ;) misa.katzerova@seznam.cz

• 17.4.2011 | Méďa | Časopis | reagovat

Ahoj,chtěla bych se zeptat zda jde někde tady na webkách objednat ten obrok časpois?!:) Nějak jsem hledala,ale nenašla...:)

• 17.4.2011 | Čalamáda | Re: Časopis | reagovat

No jo, ani já nevím, kde to hledat...

• 17.4.2011 | Anička | Re: Časopis | reagovat

Máte to u registrace účastníka (tam, kde můžete měnit svoje údaje), snad to už najdete :-)

• 17.4.2011 | Peggy | Re: Časopis | reagovat

Ahoj,.. přiznávám že je to tam trošku schovane, ale bylo to posáno v jednom infomailu. Jak píše sestřička nademnou "Nástěnka - Editace Skupina - Detail konkrétního člověka" a tam se to dá zaškrtnout ;)

• 19.4.2011 | Méďa | Re: Re: Časopis | reagovat

Super díky,již jsem to našla:)

• 16.4.2011 | Ráča | Volné místo | reagovat

Ahoj, z nečekaného důvodu se uvolnilo jedno místo ve skupině v případě zájmu mne kontaktujte na mailu james101@seznam.cz

• 15.4.2011 | Čalamáda | Volná místa ve skupině | reagovat

Ahoj, z nečekaných důvodů se nám uvolnila 2 místa. Pokud byste měli zájem, rádi vám je přenecháme.Kontaktujte mne na mailu j.kardosova@seznam.cz

• 13.4.2011 | Šůgr | Volné místo ve skupině | reagovat

Nazdar bratři a sestry, uvolnilo se nám jedno místo ve skupině za odpadnuvšího človíčka. Místo je již zaplacené a tak bychom uvítali kohokoliv, kdo by toho chtěl využít a na ObRok s námi jet, byla by přeci jen škoda nechat to místo neobsazené. V případě zájmu pište na můj mail. Díky P.S. Jinak co se týká naší skupiny ... jsme parta přátel z různých koutů republiky, kteří nemají svůj RK.

• 13.4.2011 | Šůgr | mail ... | reagovat

Doufal bych, že když už zadávám svůj mail, že tam na něj někde bude odkaz, ale nestalo se tak, tak tady je: kurc.tom@tiscali.cz

• 13.4.2011 | Radar | Re: mail ... | reagovat

Ahoj, zadaný e-mail se opravdu nezobrazuje, ale slouží pouze pro organizátory. Pokud by měl totiž někdo individuelní dotaz, tak ať nemusíme zatěžovat plkárnu, tak to dořešíme s každým zvlášť.

• 12.4.2011 | Ještěr | Článek do časopisu | reagovat

Rád bych poslal do obrokového časopisu pár slov o Kaprálově mlýně (kde bude probíhat PRACE). Prosím zaslat kontakt a technické podmínky. Díky

• 12.4.2011 | Radar | Re: Článek do časopisu | reagovat

Ahoj, napiš na e-mail: ifanka@obrok11.cz , tam už se s tebou domluví ;-)

• 11.4.2011 | ww.erka | servisáci | reagovat

Ahoj. A co nějaké info pro servisáky? Aspoň, že o nás víte :-D. Protože, pokud byl poslední e-mail na začátku ledna, a to akorát o tom, že vám došla platba, tak se začínám trochu děsit. Aspoň bych třeba chtěla vědět, kdy bude pro nás začátek akce. Nebo aspoň kam jste mě přiřadili. Nebo proč když jsem zatrhla, že bych ráda pomohla s přípravami obroku, tak mě nikdo o žádnou pomoc nepožádal? Zdravím, Veve ze Znojma

• 11.4.2011 | Radar | Re: servisáci | reagovat

Ahoj Veve, tebe taky uklidním i na materiálech pro servisáky se dělá, takže i vy, naše opora, se vše dozvíte včas.

• 11.4.2011 | ww.erka | Re: Re: servisáci | reagovat

supr :-)

• 11.4.2011 | Hery | reagovat

Stále ješt+ volná místa. Ozývejte se na e-mail. Klidně i vícečlenné skupiny.

• 22.4.2011 | Aleš Staněk | Re: Volná místa Obrok 2011 | reagovat

Nazdar, vedu vesnický oddíl s velkým věkovým rozpětím a mám 4 rovery 16-20let, kteří by potřebovali si rozšířit obzor a trochu "nakopnout", bohužel jsem myslel, že jsme Obrok prošvihli.Trvá tedy ještě šance?Co máme udělat a kolik to bude stát v Kč? Díky za pomoc. Aleš

• 28.4.2011 | Kamzík | Re: Re: Volná místa Obrok 2011 | reagovat

Ahoj, nabízím 2 volná místa na Obroku, pokud máš pořád zájem, ozvi se prosím na dvej.pap@seznam.cz / 776703076.

• 8.4.2011 | Bizi | reagovat

JO a nabízím ho........spěchám a nepřemýšlím.......

• 11.4.2011 | Klíště | Re: | reagovat

Ahoj, jestli máš ještě volné místo, tak bych se velmi ráda nějak domluvila.

• 25.4.2011 | Bizi | Re: Re: lístek na obrok | reagovat

Ahoj Klíště, měl by si ještě zájem o ten lístek na Obrok, pokud jo, budu moc ráda. Bizi

• 25.4.2011 | Bizi | Re: Re: | reagovat

Můj mail vesela.mari@gmail.com

• 8.4.2011 | Bizi | lístek | reagovat

Ahoj nabýzím za sebe místo na Obroku, páč nemůžu jet, takže pokud byste rádi jeli ozvěte se. Jedná se o Sový oddíl z Prahy,ale jedou s nimi i z jiných oddílů. Díky:)

• 11.4.2011 | Hery | Re: lístek | reagovat

Doufám,že se radši místo toho budeš učit pravopis.

• 11.4.2011 | Hery | Re: lístek | reagovat

Doufám,že se radši místo toho budeš učit pravopis.

• 8.4.2011 | Štěpa | Program | reagovat

Ahoj, chci se zeptat, jestli se tu objeví nějaký stručný harmonogram akce. Myslela jsem, že Obrok bude začínat ve středu odpoledne, ale podle časového zadání prací to vypadá, že začíná už ve středu dopoledne. Díky :o)

• 8.4.2011 | Danča | Re: Program | reagovat

Nazdar, časový harmonogram obdržíte spolu s dalšími potřebnými informacemi samozřejmě ještě před akcí prostřednictvím mailu. Co se týče začátku akce, registrace je plánována mezi 15 a 19 hodinou. Jsou ovšem Práce, které je třeba vykonat ještě před začátkem samotné akce. To Tě možná zmátlo.

• 8.4.2011 | Williák | Re: Re: Program | reagovat

Nazdar. Zajímalo by mě jestli se to bližší info dozvíme nějak dřív (ideálně do týdně). Obávám se totiž, že příští víkend budeme nuceni zorganizovat (asi jedinou) informativní schůzku. Potom už opravdu není kdy (velikonoce, Ivančena). Mailem se mi to moc řešit nechce. Díky za odpověď.

• 10.4.2011 | Káďa | Re: Program | reagovat

Taky by se hodilo vědět, na kolikátou je plánovaný konec. Zvlátě pro ty, co jedou přes půl republiky.

• 11.4.2011 | Radar | Re: Re: Program | reagovat

Ahoj, jak již psala Danča, vše se dozvíte dostatečně předem e-mailem, v tzv. Bookletu, měli byste tam najít informace potřebné k tomu, jak se na akci dopravit a i to, jak bude celá akce probíhat. Nemusíte se bát, že o něco přijdete, je nám jasné, že jste netrpěliví, ale i my to teď nemáme jednoduché a všechny týmy nyní běží na plné obrátky. Tak počkejte a vše se dozvíte.

• 7.4.2011 | RW09 | reagovat

Čtyři místa,express :)) Ozývejte se na mail pavelhofman@seznam.cz

• 7.4.2011 | Patrik | Pomoc | reagovat

Nazdárek, měli jsme zaregistrovanou pomoc CHKO Moravský kras, ta už tam ale jasik není jak je to možné??

• 7.4.2011 | Danča | Re: Pomoc | reagovat

Ahoj Patriku, v databázi tato Pomoc stále je. Nevím přesně, v čem je problém. Prosím, kontaktuj mě na mailu danca@obrok11.cz a pokusíme se vše co nejdřív vyřešit. Díky Danča

• 7.4.2011 | broucin | Re: Re: Pomoc | reagovat

Nám přišel email, že to orgové museli smazat, protože se to muselo rozdělit na dvě půlky.

• 8.4.2011 | Patrik | Re: Re: Re: Pomoc | reagovat

To nám možná taky, nevím, nejsem vedoucí skupiny.. :)

• 7.4.2011 | Máca | Dělení | reagovat

Zdar, napadlo mě, že by nebylo úplně od věci rozdělit plkárnu na další podfóra, například (burza lístků, náměty a připomínky, nějaký forum třeba i pro servisáky kde by se mohli domluvit třeba na tom jak se kdo dopravuje na ObRok, aby někdo nejel zbytečně autobusem když moh jet autem s někym a moh mít levnější cestu atd. Zkrátka jde o to, že se poslední dobou tady v plkárně objevujou i důležitý věci a proto by bylo fajn dát těmhle jednotlivejm příspěvkům co maj něco společnýho nějakej prostor a nebyly ztraceny někde v tomhle vlákně.

• 5.4.2011 | Šakal | Volnej lístek | reagovat

Nazdar! Mám lístek na Obrok a bohužel na něj nemůžu jet. Takže je k prodeji za 600.- Zájemci pište na můj mail, nebo sms na 775640187

• 5.4.2011 | Šle | *** | reagovat

Víte co jsem si vždycky cenila na skautech? Že mají nějakou úroveň. Ale to jak tady nadáváte, ačkoli nepoužíváte sprostá slova mě hodně, ale hodně vytáčí. Je vidět, že většina z vás byla na jednom Obroku - tom minulém - a hned všechno co bylo předloni je "standard" a "vždycky to bylo takhle". Tak milí vážení - nebylo, standard to není. Obrok pro vás připravují roveři, kteří tomu obětují mrtě svého volného času a dělají to dobrovolně pro vás. Tak tak se jim proplatí cesťáky na porady, protože letos má Obrok méně účastníků (a opět pro nadávače - ne proto, že by to tak chtěl tým, ale RO) a proto o dost menší rozpočet. Učí se na tom,dělají chyby, ale snaží se. A že vás to nezajímá? Jestli chcete akci pořádanou někým, kdo je bezchybný, připravte si mnohem větší obnos, než jste zacálovali. Protože ti, kdo už se díky Junáku naučili své, šli pracovat za peníze a honit se jako hadr na holi zadarmo už kvůli nikomu nebudou. Víte o někom, kdo organizoval Obrok dvakrát? Ne a jedním z důvodů je, že to obyčejně ty lidi hodně vyčerpá, někteří v minulosti například byli vyhozeni ze školy, protože se jí na úkor Obroku nevěnovali, prostě není to žádná sranda. Jsme nezisková organizace, ve které se naprostá většina věcí děje na dobrovolné bázi. Zkuste si to uvědomit. Já jsem všem organizatorům letošního Obroku vděčná, obdivuju, že se do toho pokusili jít jinak i když jim nevyhovovalo zadání a i když věděli, že roveři budou brblat. Chápu, že přijít o vysněné vapro je nepříjemné, ale nemusíte se tu hned tak rozohňovat.

• 6.4.2011 | Máca | Re: *** | reagovat

Souhlasim. Psal jsem tady něco podobnýho, ale už je to dýl. Je rozdíl, když si někdo ustavičně stěžuje na jednu a tu samou věc někde, kde s tim nikdo nic neudělá i když sám "stěžovač" ví proč se věci mají tak jak se mají. Tady dotyční poukazovali na chybu ovšem to vyznělo tak jako když platíte za internet a on nejde. Je dobrý si uvědomit, že ten člověk to dělá zadarmo a tudíž jeho jedinou motivací je právě ta služba pro ObRok. Jinými slovy "Roveři sobě!"

• 5.4.2011 | Wendy | VaPro | reagovat

Ahoj, bude se ještě přidávat nějaký VaPro nebo tohle je konečný výběr?

• 5.4.2011 | Dana | Re: VaPro | reagovat

Ahoj, nabízená Vapra ještě nejsou definitivní. Valná většina jich už sice je k dispozici, ale některá ještě přibydou. V případě, že se Vám nově přidané Vapro bude zamlouvat více než to, co máte zaregistrované, budete samozřejmě mít kdykoliv v průběhu registrace možnost si Vámi vybraný program změnit:-)

• 4.4.2011 | broucin | Intimní hygiena | reagovat

Hej! Pojďte taky někdo na Nové trendy v intimní hygieně! Vím, že jste vždycky byli zvědaví, když dámská polovina třídy měla speciální vyučovací hodiny :-)

• 4.4.2011 | Mac | reagovat

Tak nevim esi ti mam verit...pac pokus toho vyreseni znamena 50% sance, ze prijdu aspon o to jedno vytouzene Vapro...

• 4.4.2011 | Admin | Omluva | reagovat

Omlouvám se za potíže. Problém je vyřešen. P.S: Vím že je to neomluvitelné

• 4.4.2011 | skaláci | Grep | reagovat

Nejen, že tu registraci půlka lidí nemohla najít. Teď se obě poloviny nemohou ani zaregistrovat vapro....měl jsem jít spát

• 4.4.2011 | Mac | Re: Grep | reagovat

Neeee, unor bily, sili pole...

• 4.4.2011 | Ponocujici | reagovat

A to se ještě všechny deadliny posunovaly...stejně nic nefunguje.

• 4.4.2011 | Zakk | Registrace | reagovat

To je tak Těžký si to odladit, než to pustíte na ostro!? Styďte se!

• 4.4.2011 | Iva | Re: Registrace | reagovat

Souhlas, tímto způsobem jsem nenávratně přišla o pracně získané programy :-(

• 4.4.2011 | Mac | VaPro | reagovat

Citim velike rozhorceni nad adminem a tvurcem stranky...nektere veci by se mely odladit este pred spustenim do provozu a to treba registrace...jak je mozne, ze kdyz si zaregistruju jeden blok a pak druhy blok, tak prvni registrace zmizi???

• 4.4.2011 | broucin | Re: VaPro | reagovat

Stejný problém. Takhle jsme o to nejlepší Vapro přišli :-/

• 4.4.2011 | fialba | Re: Re: VaPro | reagovat

Mám stejný problém...

• 4.4.2011 | Mac | Re: Re: Re: VaPro | reagovat

Ja si toho nastesti vsiml vcas a este bylo misto, ale pokud bych mel shrnout co mi leti v hlave, tak kdyz vynecham sproste slova, zbydou jen predlozky a spojky...

• 4.4.2011 | fialba | Re: Re: Re: Re: VaPro | reagovat

Ja to vyřešila tak že sem zaregistovala jen to první a druhé hold zatím nechám..

• 4.4.2011 | Ponocujici | Re: Re: Re: Re: Re: VaPro | reagovat

Jinak to ani řešit nejde :/ No co, třeba se aspoň dozvíme něco o AIDS ;)

• 4.4.2011 | broucin | Re: Re: Re: Re: Re: VaPro | reagovat

... no a tak jdu radši spát a budu doufat, že jsem zvolil to správné z těch dvou, případně že na nás to druhé ještě zbude. Dobrou

• 4.4.2011 | obri | Re: Re: Re: Re: Re: Re: VaPro | reagovat

Ale dyť už to (necelých 20 minut po spuštění) jde.

• 4.4.2011 | Mac | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VaPro | reagovat

Ale ve chvili, kdy se nejvic rozhodovalo to nejelo a to je dost krpa...a navic, kdyby se nikdo neozval, tak nevim, za jak dlouho by si toho vsimli...takze, ne neni to v pohode...viz vyse

• 4.4.2011 | Williak (obri) | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VaPro | reagovat

Vím. Taky jsem tu nervil :-D

• 4.4.2011 | Mac | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VaPro | reagovat

Jo taaaaaaaak...sorry, ta nadsazka mi zprvu vubec nedosla... :-D

• 2.4.2011 | dvojka | Volné místo - už zaplaceno | reagovat

Ahoj, stále máme nezaplněné volné místo, za které již byla poslána platba! Proto zájemci prosím uvažte a případně napiště na asterix2v@seznam.cz, ať naše skupina nemusí platit zbytečně 650 Kč navíc...

• 1.4.2011 | Tele2 | reagovat

Hmm, mít tak včil možnost přihlašení... taky by je neubylo, kdyby každému účastníkovi dali přihlašovací jméno a heslo a ne jenom jedno do týmu... ale díky za odpověď

• 2.4.2011 | tele1 | Re: | reagovat

Njn, nenadelas nic, ale pravdou je, ze nektere dobre veci mohli prevzit z minuleho rocniku...treba login jednotlivcu, motivacni hesla atd. A to ani nevime, zda-li bude nejake obrok triko...

• 1.4.2011 | Peggy | Práce, Pomoc, VaPro | reagovat

Ahoj všem, Všechno je k nahlédnutí po přihlášení na nástěnce. Pod Informacema o plabě je VaPro, kde je seznam členů, a u nich se d kliknout na "Vybrat VaPro". (Pozor. V Bloku 1 a v Bloku 2 můžou být nějaké vapra jiná). Pod tím je zase registrace Práce (odkaz "Zaregistruj skupině Práci") a ještě o kousek níž u Pomoci odkaz "Zaregistruj skuponě Pomoc" O půlnoci z neděle na pondělí, bude u každého program odkaz "Zaregistruj" (pokud se do něj kapacitně vejdete) Na dotaz jestli si každý může zaregistrovat své VaPro sám je odpověd o pár příspěvků níž. Toť asi vše :) Toť asi vše :)

Řeknete už někdo obyčejným smrtelníkům a stejným dementům jako jsem já, kde se můžu podívat na ten náhled na vapro, pracu a pomoc??? ...ehm.. prosím ;-)

• 1.4.2011 | Tele1 | Re: | reagovat

Mrkni na nastenku (po prihlaseni) a sjed az dolu, mas tam seznam lidi a moznosti prohlednuti vseho o cem tu psali

• 1.4.2011 | TaPa | Rozhořčení z programu | reagovat

Nazdar, když se podívám na program, tak mi připradá, jako od jehovistů. To ani nemůžu ukázat kamarádům, protože by se mi tak smáli. Především služba nejvyšší pravdě a lásce. Myslel jsem si, že tento bod skautského zákona je ctí každého skauta, aby ho plnil. A odmítám tuto plnění.

• 1.4.2011 | Chrosťa | Re: Rozhořčení z programu | reagovat

Nazdar TaPo, nevím konkrétně s čím máš takový problém. S hodnotami, se skautským zákonem, s roverskými principy? To je asi potřeba řešit jinde, nežli zde. Našim úkolem na ObRoku je představovat nový program. Mezi jehož principy mimo jiné patří i Služba nejvyžší pravě a lásce. Považujeme to jako nedílnou součást roverského života, ostatně jako ostatní dva principy. Speciálně v pátek se na ObRoku bude odehrávat program, který byl na každém z předchozích ObRoků. Pokud se jej odmítáš zůčastnit, pak je mi Tě upřímně líto. Doufám, že na samotné akci zjistíš, o čem program bude. Na další dotazy Ti rád odpovím přes mail. Chrosťa

• 2.4.2011 | Plamen | Re: Rozhořčení z programu | reagovat

Prirovnavat program Obroku 2011 k programum cirkve Svedku jehovovych je prinejmensim usmevne, obzvlaste kdyz se podivas na slozeni UT tymu Obroku ;-)

• 1.4.2011 | slečna, co to nechápe | Registrace | reagovat

Ahoj, mám dotaz - aby k registraci i k prohlížení toho, co je na výběr měla přístup celá skupina - musím jim (jako vedoucí skupiny) dát přístupové jméno a heslo? Nebo to mám snad volit za ně? Může být na tom účtu najednou přihlášeno víc lidí? Nebo tomu prostě jen nerozumím??? Neumím si tu registraci reálně v neděli představit. Díky!

• 1.4.2011 | misa | Re: Registrace | reagovat

jojo přesně tak, taky by mě to docela zajímalo, protože to nechápu...:-(

• 1.4.2011 | Peggy | Re: Registrace | reagovat

Ahoj, Jojo .. přesně tak. Byl to login pro skupinu. (v případě potřeby se dá login i heslo změnit, je na to vpravo odkaz "Změnit přihlašovací údaje"). Pod jedním heslem se z více počítačů může přihlásit klidně víc lidí najednou ;)

• 1.4.2011 | obri | reagovat

Mohu se zeptat, kde tedy najdu to VaPro k nahlédnutí, prosím?

Založíme kravín? Nebo mi aspoň řekněte, kde to je...

• 1.4.2011 | skaláci | Nahled VaPro atd | reagovat

Ahojte, v novinkach ctu, ze od pulnoci je k nahlednuti VaPro, Prace a Pomoc...otazkou tedy je, kde je k nahlednuti? Cilize bud su tele, ze to nemuzu najit a nebo to tu proste nikde neni...nejaky tip?

• 1.4.2011 | skaláci | Re: Nahled VaPro atd | reagovat

edit...a) je spravne...jiz nalezeno

• 31.3.2011 | broucin | Počet účastníků | reagovat

Ahoj! Máte někdo spočítáno, kolik je přihlášených účastníků? Dalo by se to zjistit ze seznamu skupin z vypsanými členy.

• 4.4.2011 | williák | Re: Počet účastníků | reagovat

Těsně před ukončením registrace projektů jsem to počítal (jen pro jistotu). Tuším, že se to pohybuje kolem 500.

• 30.3.2011 | Máca | účast | reagovat

Zdar, dnes jsem se přihlásil sem na stránky a když jsem koukal na "nástěnku" tak jsem zjistil, že mi zmizel variabilní symbol k platbě.(měl jsem 000038 teď tam jsou jen nuly) nevim jak si to mám vysvětlit. Znamená to, že byla platba přijata a nebo už jste za mě našli náhradu? Komunikoval jsem s pár lidma z vedení ohledně mí účasti. tak mám obavu, abych si nebral volno zbytečně teď když už je to na dobrý cestě. Vim že tohle není ideální místo proto to řešit ale mám poměrně na spěch. Budu rád za odpověď. Máca

• 1.4.2011 | Peggy | Re: účast | reagovat

Ahoj, pravděpodobně si byl z nějakýho důvodů smazaný ze servistýmu. Tým zázemí a ST, říkal že to s tebou vyřeší.

• 1.4.2011 | macax | Re: Re: účast | reagovat

Tak snad se to nějak vysvětlí

• 30.3.2011 | dvojka | POSLEDNÍ VOLNÉ MÍSTO | reagovat

Last minute poslední místo,skupina z Brna, volejte na 736 747 843

• 28.3.2011 | dvojka | 3 VOLNÁ MÍSTA VE SKUPINĚ Z BRNA | reagovat

Nazdar, náhle se nám objevila 3 volná místa, který musíme zaplnit. Jsme skupina z Brna, 2.středisko DVOJKA. Zájemci, pište na asterix2v@seznam.cz

• 27.3.2011 | Želwice | reagovat

Nabídka dalšího volného místa v koedukované skupině sesbírané z celé republiky!!! Pište na Kristina.Zachova@seznam.cz

• 27.3.2011 | Želwice | Návštěvy | reagovat

Zdravíčko, nebylo by možné dostat se na ObRok na víkend(pátek-neděle)? Jako za lepší cenu??? Díky moc.

• 28.3.2011 | Chrosťa | Re: Návštěvy | reagovat

Ne nebylo by to možné. Nebylo by to ani trošku fér vůči ostatním roverům, kteří si účast na ObRoku museli vysloveně vybojovat :-). Proto žádné návštěvy (natož za nějakou lepší cenu) rozhodně neplánujte. Chrosťa

• 25.3.2011 | Robert | Volné místo | reagovat

Ahoj vsichni jsem z Opocna a do terminu obroku mi vlezlo soustredeni a hledam za sebe nahradu jestli ma nekdo zajem at se mi ozve na e mail: ROBERTOS11@seznam.cz

• 24.3.2011 | koudy | volné místo! | reagovat

Ahoj, nabízíme hned 2 volná místa! Takže pokud chcete jet a zatím jste se nevešli, ozvěte se co nejdřív ;)

• 26.3.2011 | koudy | místa stále volná! | reagovat

kontaktovat nás můžete na na mailu pars@skauti-pardubice.cz

• 24.3.2011 | káťa | volné místo | reagovat

ahoj, odpadl nám jeden člen skupiny tak nabízíme volné místo:)

• 3.4.2011 | Čoko | Re: volné místo | reagovat

Nazdarek,mate stale volne misto?:-)

• 3.4.2011 | Čoko | Re: volné místo | reagovat

Nazdarek,mate stale volne misto?:-)

• 16.3.2011 | Vilda | Volné místo | reagovat

Ahoj všichni. Do termínu Obroku mi vlezla maturita, tak nabízím svoje místo zájemcům. :-)V případě zájmu se prosím ozvěte na mail naší organizátorce Zuzce - klusajda.zuzu@gmail.com.

• 24.3.2011 | Vilda | Re: Volné místo | reagovat

Místo už je zamluvené.

• 25.3.2011 | Robert | Re: Re: Volné místo | reagovat

Ahoj prosimte nemohl by ses mi poptat po dalsim miste ja mam v tu dobu soustredeni tak se mi prosim ozvi na e mail: ROBERTOS11@seznam.cz

• 9.3.2011 | zelivak | Volno | reagovat

Holahej všichni, odpad nám jeden člen skupiny, tak máme jedno místo, který potřebujeme zaplnit. Takže jestli víte o někom, kdo by ještě chtěl na obrok jet, ať se mi ozve.

• 9.3.2011 | Máca | Konec | reagovat

Nevím co pořád máte proti těm projektům počtu účastníků atd. Ti co opravdu na ObRok jet chtěli, tak to věděli už dlouho dopředu a věřím, že pro ně nebyl problém udělat prakticky cokoli. Zvláštěpak, když byli "motivováni" počtem účastníků. A to je druhá často diskutovaná záležitost. Mnozí z Nás nepochopili jak tahle akce vzniká (myslim postup zadání atd.) a tudíž psát sem nějaké nesouhlasné názory a připomínky je pláč na špatnym hrobě. Vy co tady kritizujete organizaci Obroku vůbec nevíte co má ta skupina lidí teď za starosti a co všechno si vzali na bedra. Vy vidíte že máte nějaký omezení, ale už Vás nezajímá proč. Moc dobře vim co obnáší organizace takovýhle akce. Sám jsem pořádal pár ročníku malého festivalu a dodnes při realizaci jednoho pomáhám takže vim o čem mluvim. Takže za mě velké DÍKY bratři a sestry obdivuju to, do čeho jste se pustili! A Vám ostatním radím: "než sem něco napíšete tak si to nejdřív dvakrát rozmyslete!"

• 28.2.2011 | eliška | ještě jednou k projektům | reagovat

Sláva nazdar výletu, náš Report je odeslaný a čeká na schválení a tak se děj vůle boží. Nicméně k rozladěným hlasům se tu musím přidat, protože náš projekt byl učiněná alchymie. Nic proti tomu, že na ObRok mají jet funkční roveři a ne líní konzumenti akci. Nicméně naši roveři=rádci a vedoucí, jediní vedoucí na středisku. Naše motivace proč jet na ObRok zněla: aby ti mladší (nám starším odepsaným je "už" 22, tak jaképak ohledy) měli taky něco roverského, když se celý rok starají o děti. Když jsem zjistila, že bychom měli ke své práci dělat ještě nějaký super pro-roverský projekt (jede se podle kvality projektu), tak mi vůbec nebylo dobře po těle. Když potřebuju své rovery pro plánování výprav, vedení schůzek, přípravu tábora a všechno to ostatní, mám je nutit do přípravy ještě nějakého plusového, nadrámcového projektu, abychom ukázali, jak jsme aktivní? Nakonec se to vyřešilo akcí pro veřejnost, kterou po nás žádala obec a kterou bychom pořádali tak jako tak. Zkrátka - náš roverský kmen=středisková rada, vedení dvou oddílů. Náš rovering, to je způsob, jak si odpočinout, podívat se taky někam jinam. Pohříchu to znamená vyjet na kurz a vzdělávat se ve vedení dětí... Nezdá se mi úplně šťastné chtít i po takhle aktivních roverech projekty pro projekty. No, třeba jsem to jen špatně pochopila a nebylo nic proti ničemu pracovat i s běžnou prací vytížených vedoucích. Každopádně to tak ale příliš nevypadalo a nabízím tenhle pocit jako postřeh či podnět pro příští rok. Že máme i třetí sortu vedle roverů s velkým R a svátečních roverů - rovery-vedoucí. Skoro bych tipla, že jich nebude právě málo.

• 1.3.2011 | Sid | Re: ještě jednou k projektům | reagovat

Nazdar Eliško, máš úplnou pravdu, roverů ve vedení družin a oddílů není málo. Právě pro tyto skupinky měl být "projekt" jen formalitkou. Protože už svoji aktivní činnost mají - stačilo o tom napsat pár řádků (žádné romány) a přihodit několik fotek. Také mnoho skupin to takto udělalo. Vzali si výpravu, kterou dělali pro oddíl či středisko a sepsali jako projektík a tedy si snadno splnily podmínku účasti. Pro skupiny, které nemají tyto možnosti to byla výzva k aktivitě, k vytvoření nečeho zajímavého a třeba hodnotného, k oživení jejich činnosti. Podobně jsme se snažili, aby to bylo i prezentováno. A skutečně projekty jsou různorodé, mnohdy zajímavé a inspirativní. V dohledné době bude možné si všechny projekty prohlédnout a dokonce "ohodnotit". S tím, co se díky Vám všem podařilo posbírat ve formě projektů - je plán přesahují akci ObRok11, podobně tak i Vaše inspira. Moc ti děkuji za tvoji zpětnou vazbu, a budu se těšit na ObRoku! ;-)

• 9.3.2011 | Eliška | Re: Re: ještě jednou k projektům | reagovat

V tom případě beru zpět a všechno je v nejlepším pořádku. Jak říkám, jediné, co mi vadilo, byl důraz na čistou "roverskost" toho projektu. Vidím, že chyba v pochopení požadavků byla na mé straně... Takže naviděnou na ObRoku a už nic neříkám :)

• 16.2.2011 | roman | reagovat

akoda, ze je pocet ucastniku omezen, myslim, ze v nasi organizaci je spousta roveru, kteri by chteli jet, ale nechce se jim, nebo nemohou(projekt...) Co ti roveri budou teda delat, kdyz se nedostanou na obrok? Ucit se na vudcovskych kurzech? Je to skoda...

• 17.2.2011 | Radar | Re: | reagovat

Myslím si, že pokud je to funkční roverstvo, že pro ně nemůže být problém udělat projekt a žádné nechcem nebo nemůžem tady opravdu neplatí. Tento ObRok je pro funkční RS a pokud ti vaši roveři nejsou schopni a nemají náladu projekt spolu sestavit, tak pro ně není ani ObRok.

• 21.2.2011 | Vita | Re: Re: | reagovat

Me prijde nestastne sortovat rovery na ty co maji pravo jet a na ty co namaji, deleni na superskauty a spatne skauty. Myslim, ze Obrok by mel slouzit take k inspiraci a ziskavani tech "mene dobrych" skautu a ziskavat je pro rovering. Coz nepujde, kdyz je nechame stat "za plotem". Sam jsem byl na minulem Obroku a byl super, ale jet na akci, kde se bude nekolik superskautu presvedcovat o svoji vlastni dokonalosti a vyjimecnosti se mne osobne jet nechce.

• 22.2.2011 | Radar | Re: Re: Re: | reagovat

Zde nejde o to, přesvědčovat se o tom, zda je někdo "superskaut" či není, ale jde tu o to, aby se ObRoku zúčastnily jen ty kmeny, které si to opravdu zaslouží. Proč by měly na ObRok jezdit ty kmeny, které nemají ani zájem udělat nějakou věc pro sebe či pro okolí (projekt, Inspiro) - heslo Sloužím?. Pokud si dobře uvědomuji, tak i na to, aby se "skautíci" mohli zúčastnit "svojsíkače", tak musí před tím uspořádat nějakou tu výpravu. Pokud chtějí RS jet jen "konzumovat" program, tak ty tu opravdu nepotřebujeme. Znám i jiné akce, kam můžu jet na setkání s přateli a jen tak volně "konzumovat" program, který pro mě připravil někdo jiný, ale o tomto letošní ObRok opravdu nebude. A když se podívám do počtu přihlášených, tak sem rád za to číslo které vidím, protože je stále vidět, že existuje spousta aktivních roverů.

• 18.2.2011 | Sid | Re: | reagovat

Doplnil bych Radara. Opravdu by jsme si měli klást otázku, jak se ze skauta stane rover! Je to tím že překročí věkovou hranici? Opravdu jen to? A co je to ten rovering, o kterém všichni mluví? Bez vlastního odpovězení na tyto otázky je diskuze na téma podmínky účasti na ObRoku zbytečná. Zašmátrejme v našem svědomí a zjistěme kolik toho o roveringu vlastně víme, co to slovo znamená, proč existuje, má skutečně nějaký smysl. Nechci opravdu tu aplikovat obecná pravidla pro všechny, ale pevně věřím, že lidé kteří vědí co znamená být roverem a "dělat" rovering dokáží pochopit, to o čem je tu řeč. Dodatečně bych chtěl poděkovat za příspěvek Medvěda (níže).

• 30.1.2011 | Medvěd | Re XEN | reagovat

Váženi, dovolím si přijít "se svojí troškou do mlýna". Takže si dovolím nesouhlasit s XENem. Podle mně je právě to, že počet účastníků je už od zadání projektu omezen a svým způsobem úzce specifikován, známkou toho, že se rovering v ČR někam posouvá. A já si troufám říct, že správným směrem. Doby kdy se obrok organizoval pro tolik lidí, že jedním z cílů - byť neoficiálním bylo to, aby vůbec všichni přijeli a zaplatili jsou už pryč. Od prvního Obroku v roce 2000 se počet účastníků jednotlivých ročníků neustále zvedal. A to někdy až na dvojnásobek předešlého ročníku. Je tedy, myslím, na místě, že došlo k určité regulaci, jejímž cílem je pozvednutí kvality na úkor kvantity. Doby, kdy cílem 0broku bylo setkání už jsou pryč. V tomto už Obrok svoji úlohu splnil. Už jsme se našli, poznali a snad i trochu dali dohromady. Teď je třeba začít něco dělat. Zkrátka to, že se nás sejde ob rok 2000 na jednom místě přestalo stačit. Posun je tedy jednoznačně vidět. Pro začátek v tomto. A jak se bude projevovat dál, na to si budeme muset počkat. Přeji v tom oranizátorů i RO hodně zdaru! Medvěd

• 17.1.2011 | Danča | reagovat

Nazdar:-) Jsme si vědomi nedostatků v popisu inspira na webu a v brzké době chystáme přesnější popis a hlavně i 2 příkladová inspira, ze kterých by Vám už vše mělo být jasné. Hezký večer Danča

• 16.1.2011 | dvacitka | INSPIRO | reagovat

Ahoj, není mi tak úplně jasný, co si představit pod pojmem inspiro - má to být nějaká hra, kterou připraví každý kmen pro ostatní nebo nějaká vzdělávací aktivita či nějaká netradiční zábava, kterou si můžou ostatní vyzkoušet? Dík moc za odpověď

• 17.1.2011 | Chrosťa | Re: INSPIRO | reagovat

Nazdar dvacítko, Inspiro patří mezi tradiční programy na Obroku. V zásadě jde o to, že si kmen připraví aktivitu pro ostatní kmeny. Hlavním cílem Inspira je (jak již název napovídá) inspirovat ostatní kmeny. V praxi to může být hra, aktivita, rukodělky, či cokoli co Vás napadne. Důležité je, aby se tohoto programu mohli zúčastnit ostatní kmeny. Je pro nás důležité, aby tento program či aktivita byl inovativní. Tzn. nebude stačit nakouknout do Hranostaje a najít "nějakou" hru. Typicky to bývá něco, čím se jako kmen vyznačujete. V případě nejasností, se neváhej na mě obrátit přímo emailem. Chrosťa

• 11.1.2011 | Šle | reagovat

Hej tak když je tohle plkárna, tak si můžu dovolit bezvýznamné výkřiky do prázdna: Já už se tak těšim na ObRok 2011!!! :):):)

• 20.12.2010 | Vanilla Padre | reagovat

Hochu Peggy.. Ty stranky jsou fakt pěkny..

• 22.12.2010 | Peggy | Re: | reagovat

To chval Gumídkovi, ten má natriku grafiku ;) Ale díky ;)

• 13.12.2010 | stojaspalka | placení | reagovat

hoj, zapomněla jsem na placení obroku (toho servisáckýho poplatku)..zítra to platíme.. někdo z vedení obroku mi na Mixemu řekl, že to opoždění nevadí..vážně se nic nestane? ..dík :)

• 14.12.2010 | Radar | Re: placení | reagovat

Ahoj, vzpomínám si na to, určitě to nevadí Radar

• 9.12.2010 | Ifanka | ČKD | reagovat

V rubrice média->napsali o nás si můžete přečíst rozhovor s Šípkem, který snad dostatečně odpoví na všechny dotazy:)

• 26.11.2010 | XEN | Obrok - Tip na akci v roverském věku? | reagovat

Začnu zcela jednoduše. Můj první obrok byl ten v roce 2007. Mám z něj supr červené tričko a hlavně spousty skvělých zážitků. Byla to jednoduše pecka. Hromada lidí s podobným "skautským" myšlením, přednášky, seznamování, koncerty, krmčma... bylo to jako úder blesku z čistého nebe pro moji maličkost. Jen těžko jsem si dokázal představit, že i skautská komunita je schopna akce takové třídy. (tedy alespoň v čechách). Pak přišel druhý "kachní" Obrok. :) Nebuď kachna, přijeď na Obrok! Už samotné motto mě nenechávalo v klidu. Jen co jsem shlédnul stránky, bylo jasno. Pětindenní akce v prostorách Janovské pevnosti, plná toho všeho co jsem si pamatoval z předešlého ročníku a kupou věcí navíc. Prostě němělo smyls o něčem dlouze přemýšlet. Když jsem se pak vracel domů celý špinavý, utrmácený a prach plivající, byl jsem nadšen snad ještě víc. Supr, doopravdy skvělé. A konečně s podobným nadšením jsem otevřel i tyto stránky. Roveři sobě. Fajn řekl jsem si. Zvážníme. No proč ne? Strop 800 lidí? Cože? Proč?? Vždyť já chci taky jet. Taky se chci podívat, i když bych tenhle rok nemohl asi na celou dobu, ale proč se nestavit, nepobavit, neužít si pár skvělých dní...? Co jsem přelouskal několik dalších odstavců, zjistil jsem, že mě tam snad ani nechtějí (je mi 22). No tě prsty to to začíná. Tak alespoň místo bude fajn. První fotky krajinky neoslní ale ani neurazí. Dobře, podobný výhled mám sice i z baráku, ale co. Jen co jsem se zakousl několika dalších vět málem jsem poprskal monitor. "Chatová oblast blízko potůčku a rybníčku se zeleným uprostřed" Palec pod tím fotky zařízení, které jakoby vypadly z reklamního letáku na českou sladkovodní dovolenou. No tě prsty. Tak snad alespoň program mě uchvátí, snažil jsem se utěšit, avšak nestalo se tak. Strohé zohlednění hlavní bloků a náš pozdrav obšlehnutý snad z prvního vydání Hochů od bobří řeky s podrobným popisem... Kde to sme? Někdo mi říkal, že se snažíme posouvat kupředu, ne? Dělat skauting moderní cestou, ale přitom zachovávat to co je nám ne něm nejdražší. Je sice pravda, že nemám ani páru za jakých prapůvodních okolností Obrok vůbec vzniknul a co bylo tou onou myšlenkou (i když se ji domnívám) TOHLE se mi ani trochu nelíbí. TENHLE, někdo by možná řekl "Návrat ke kořenům" je dle mého názoru ostudný. Měl jsem obrok za něco jako skautský festival, určený pro lidi od roverského věku, kde se člověk leccos dozví, potká nové lidi, pozná nové způsoby myšlenky a ujistí se proč vlastně ten skauting má tolik rád a proč ho chce dál provozovat. Spílám už dost dlouho, a možná, že už jen plkám. Přeci jen jsme v plkárně, zde se to smí. Chtěl bych jezdit na akce typu Obrok jak ho znám. Chtěl bych to dělat ze své svobodné vůle a dělat na nich věci které mě baví, nikoli však si kousat nehty vztekem, že jsem až 801 v pořadníku akce, nepřipravil jsem si projekt který by vás ostaních byl hoden a ve stanu z nudy poslouchal hovor chatařů za plotem.

• 29.11.2010 | Radar | Re: Obrok - Tip na akci v roverském věku? | reagovat

Nazdar XENe, abych se vyjádřil k tvému komentáři: Počet účastníků a věkové rozmezí je dáno již zadáním z Roverského odboru, nikdo ti nebrání jet na ObRok, jen lidé tvého věku jsou preferování pro vedoucí účastnických skupin nebo pro ST (viz. zadání ObRok 2011). Jinak k místu akce jen takto: Když jsme se se Sidem (vedoucí akce) rozhodovali, jestli uspořádat skautské setkání, tak sme stáli před problémem, kde toto uskutečnit a nenašli jsme v okolí lepší místo, než to, kde se ObRok11 odehraje. Pokud se ti nelíbí v popisku sousedství chatek, mohu tě ujistit, že chatky jsou dostatečně vzdáleny od tábořiště, než abychom se navzájem rušili s chataři a obrázky rekreačního zařízení Vyhlídka? Tak možnost využít tuto budovu si celý tým ze všemožných důvodů nemůže vynachválit. Toto je prozatím z naší strany vše, pokud by si měl ještě nějaké otázky, napiš sem nebo se obrať na e-mail: obrok11@obrok11.cz , kde tvé otázky rádi zodpovíme Přeji příjemný zbytek týdne Za organizační tým Radar zástupce šéfa akce

• 30.11.2010 | Chrosťa | Re: Obrok - Tip na akci v roverském věku? | reagovat

Nazdar Xene, doplním Radara, který popsal faktickou stránku. Pokusím se vysvětlit, proč věci jsou tak jak jsou. V prvé řadě je potřeba si uvědomit, že ObRok11 není skautský festival. Nebudu se zabývat výkladem významu, pokusím se zaměřit na jádro věci - konzumnost. Pokud na ObRok jezdíváš se pouze pobavit, pokecat si s přáteli, tak to jsi bohužel na špatné akci. Rovering je o službě, která se prolíná skrze celý ObRok. Přijde Ti špatně, že se snažíme roverům připomenout, že existují nějaké principy, přijde Ti špatně, že se k nim otevřeně hlásíme? Mi osobně ne. Nejedná se o návrat ke kořenům, jedná se o věc, zcela samozřejmou a naprosto jasnou a navíc v každodenním životě běžně užívanou. Ty nezdravíš skauta skautským pozdravem? Přijde Ti to nemoderní? Co se týče omezení počtu členů. Existuje spousta roverů, já osobně je nazývám "ObRokovými rovery". Na ObRok dokonce v minulosti jezdili lidé, kteří se skautingem toho měli pramálo společného. Je potřeba se zaměřit na kvalitu nikoli na kvantitu. Proto projekty, proto 800 účastníků. Oddělujeme ty, kteří za půl roku nic neudělají od těch aktivních. Podmínky jsou dle mého nastaveny dostatečně benevolentně, abys mohl bez problémů projekt se svým kmenem realizovat. Pokud Tvoje roverská skupina (dokonce to nemusí být ani kmen), nějakou činnost má, pak si nemyslím, že v tomto bude jakýkoli problém. Pevně věřím, že jsi velmi aktivní rover, který pracuje u oddílu, střediska či kmene, a ObRok bereš jako "akci za odměnu". ObRok11 má vyšší ambice než být festivalem a místem, kde se roveři potkají. ObRok11 bude místem, kde roveři něco dokážou! S novým skautským zvoláním "no tě prsty" Chrosťa Vedoucí programu PS: Pokud se rozhodneš reagovat upřednostňuji svůj mail chrosta@obrok11.cz před veřejnou diskuzí na stránkách.

• 21.12.2010 | Venca | Re: Re: Obrok - Tip na akci v roverském věku? | reagovat

Taky se mi hodně nelíbí omezení omezení účastníků. ObRok byla akce kde jsem potkal hodně lidí které jsem jinak neviděl a myslím si že to je hlavní důvod proč tam většina lidí jede. ObRok byl masovostí přímo přesycen, a rozhodně není za škodu to trochu omezit, ale takhle radikální řešení rozhodně neschvaluji.

• 4.1.2011 | Chrosťa | Re: Re: Re: Obrok - Tip na akci v roverském věku? | reagovat

Tady bych citoval z Cimrmanů: "Můžeme o tom diskutovat, můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat." Bohužel zadání je zadání, a nemáme ani možnost ani touhu jít proti svým zadavatelům. Také otázka "trochu" je velmi subjektivní. Rozhodně nečekáme, že s tím budou všichni souhlasit,...

• 31.1.2011 | Kačka | Re: Obrok - Tip na akci v roverském věku? | reagovat

Ahoj... byla jsem jen na jednom Obroku 09... a dostala jsem se tam vlastně docela náhodou... trochu jsem se toho bála... ale bylo to supor... přijela jsem strašně nadšená a říkala jsem si, že je fajn vidět se s lidma, který taky baví podobné věci. Do programů jsem se zapojovala jak kdy, ale byla jsem strašně spokojená... a rozhodně jsem ničeho nelitovala... vadí mi, když něco musim někde dělat na povel, mám na to alergii... a proto mi to tak děsně vyhovovalo. Když jsem nechtěla jít dělat hlavní program, mohla jsem jít někam jinam, kde bylo také co dělat. Přišlo mi fajn, že se povinně něco někde dělalo... proč ne, je to roverská akce, tak je fajn tam nebýt jen sami pro sebe. Ale letos jsem se trochu taky lekla. Registrovat se dřív, než tušim, jaká bude škola a jestli jí budu zvládat... nebo pak za sebe shánět náhradu... akce pro mladší rovery.. aha... takže tam už nepatřim.. takže do servis týmu?? To jako vážně?? když jsem tam byla jednou?? Co asi tak můžu nabídnout?? A můžu vůbec?? Tak letos nejedu... a je mi to líto... kdy potkám zase víc fajn lidí?? A nebudu muset dělat program?? Program dělám pro děti celej rok.. Škoda... a tak doufám, že bude se objeví něco jako byl tamten Obrok i pro nás. //nevyčítám tím nikomu nic... jen mě to mrzí... přečetla jsem si všechny ty důvody, co organizátory Obroku k tomu vedly... ale je to škoda... přestože to věřím, že to bude přínosné pro ty mladší.... ale my už nemáme kam//

• 23.11.2010 | Máca | Tee-Pee | reagovat

Zdar, je možný přijet na ObRok s Týpkem? Napadlo mně (pokud by bylo týpek víc) postavit tam takovou malou indiánskou vesnici. Samozřejmě jestli by s tim nebyl nějakej problém. Mám na mysli tyče, prostor v tábořišti a jestli by o to byl vůbec zájem z řad pořadatelů i účastníků.

• 24.11.2010 | matysek | Re: Tee-Pee | reagovat

Bojím se že tě asi zklamu. V tuto chvíli zatím nejsou na nějakou Tee-Pee vesničku prostory

• 26.11.2010 | Máca | Re: Re: Tee-Pee | reagovat

To se nedá nic dělat byl to jen dotaz.

• 2.12.2010 | Matýsek | Re: Re: Re: Tee-Pee | reagovat

Tak situace se nám trochu změnila...o Tee-Pee se ještě můžeme pobavit. V případě zájmu musí být Tee-Pee domluveno se zázemím na mailu zazemi@obrok11.cz

• 7.11.2010 | Ještěr | Další námět na vstupní projekt | reagovat

Rekonstrukce základny Mlýn se neobejde bez finančních zdrojů. Na duben připravujeme ve spolupráci s Nadací Veronica prodej v jejich nadačním obchůdku. Obchudek funguje jako veřejná sbírka - dárce daruje věc, kterou sám již nepotřebuje, ale je hodnotná a kupující si ji koupí a tím přemění dar na peníze. Do projektu je možné se zapojit distribucí letáků (zaměřeno na kupující) nebo jako dobrovolní prodavači v obchůdku. Vhodné pro brňáky. Kontakt přes BRJ (ORJ Brno-město).

• 28.10.2010 | Ještěr | Námět na vstupní projekt | reagovat

Skautská základna Mlýn chystá rozsáhlou rekonstrukci. Při té příležitosti bude zapotřebí stěhovat, vyklízet, demontovat, vybourávat, separovat a pod vše, co je ještě někde někdy použitelné. Pokud si myslíte, že by to mohl být námět na Váš vstupní projekt pro Obrok, kontaktuje správce Mlýna ( www.skauting.cz/mlyn ) . Vhodné pro silné RS z Brna a okolí.

• 14.10.2010 | Aleš V. | Cílová věková skupina | reagovat

Zajímalo by mě z jakého důvodu je takový tlak, aby starší 20 let nejeli jako standardní účastníci. Měl jsem pocit, že roveři jsou skauti do 26 let. Proč se k nim největší roverské setkání staví takto?

• 14.10.2010 | macax | Cílová věková skupina | reagovat

Tak mě nepřijde, že by někdo někoho nutil, aby šel jako servis je to spíš jen doporučení, protože celkovej program bude asi sedět spíš mladší kategorii. Nikde přece není psaný že nemůžeš jet jako účastník! Jen by bylo dobrý, aby starší lidi pomohli připravit ten ObRok pro ty mladší tak, jako ho ti nám starší chystali pro nás.

• 14.10.2010 | Máca | Cílová věková skupina | reagovat

Sorry zapoměl jsem změnit nick macax = Máca

• 14.10.2010 | Aleš V. | Cílová věková skupina | reagovat

Asi jsem se úplně jasně nevyjádřil. Obrok si letos zřejmě prostě stanovil, že bude program cílit na mladší polovinu roverstva. Na minulých obrocích jsem žádné takové zaměření nikdy nezaznamenal. Zajímalo by mě proč ta změna? Jestli je to součást nějaké koncepce? Vychází to z nějakých průzkumů? Bude se pro starší část inicovat nějaká jiná akce?

• 17.10.2010 | Máca | Re: Cílová věková skupina | reagovat

Podle mně je to nová koncepce, ale je to jen doměnka nejsem organizátor. jestli to chceš vědět přesně, zkus napsat pověřeným organizátorům.

• 18.10.2010 | Radar | Re: Cílová věková skupina | reagovat

Ahoj jelikož byla ze strany zadavatele akce (RO) ponížena kapacita účastníků skoro o polovinu oproti minulému ročníku, tak je jasné, že se to muselo projevit i na kritériích přihlašování. Z tohoto důvodu je akce preferována pro "mladší" R&R a ti "starší", kteří už tyto akce zažili, tak mají možnost se jí zúčastnit jako ST.

• 18.10.2010 | Sid | Re: Cílová věková skupina | reagovat

Rád bych upřesnil Rarovi informace. A budu citovat přímo ze zadání, které vydalo jako závazné Roverský odbor Junáka, a které podporuje také VRJ "Cílová skupina a maximální počet účastníků: A) tzv. „mladší R&R“ ve věku 15-20 let, u kterých předpokládáme, že to pro ně může být první akce podobného typu B) tzv. „starší R&R“ ve věku 21-24 let, předpokládáme, že se podobné akce již účastnili a jejich hlavní roli vnímáme jako - vedoucí účastnických skupin - členové servistýmu, který akci zajišťuje Myslíme si, že k dosažení vytyčených cílů se ve srovnání s předchozími ročníky ObRoku lépe hodí počtem účastníků menší akce. Proto jsme se rozhodli stanovit maximální počet účastníků pro r. 2011 na 800 (bez organizátorů a servistýmu). Akce by měla být primárně zaměřena na účastníky ze skupiny A. Tomu by měl být uzpůsoben program i celkové ladění akce. Chceme, aby počet účastníků ze skupiny A výrazně převyšoval počet účastníků ze skupiny B. Účastníci ze skupiny B by měli být šířeji než v předchozích ročnících využiti pro přípravu akce jako takové. Nejen z hlediska zázemí, ale i v případě konkrétních programů." Doufám, že toto je dostatečné pro osvětlení situace. Pokud k tomu máte někdo detailnější dotazy, pak mohu jen doporučit kontaktovat vedení Roverského odboru nebo přímo VRJ. Toto se brzy přidá i do ČKD na tomto webu.

• 20.10.2010 | Aleš V. | Re: Re: Cílová věková skupina | reagovat

Sid: Díky za info, toto mě přesně zajímalo. Škoda, že k tomu RO opět neuvádí důvody, ale to už není vaše věc. Jejich zadání zjevně plníte správně.

• 21.10.2010 | Ifanka | Re: Re: Re: Cílová věková skupina | reagovat

V příštím čísle RK bude s rozhovor s RO právě na téma zadání ObRoku.

• 9.10.2010 | Máca | všelicos | reagovat

Teda tady to "žije"! Je sice pravda, že je teprve říjen, takže ještě nejste tak natěšený jako měsíc před akcí, ale i tak není na škodu navázat nový známosti a usnadnit si tak pozdější spolupráci. Doufám, že je tady někdo ze servisu, abych to nemusel stavět všechno sám a taky doufám, že šéfové týmů budou trochu schovívavější a nebude takovej chaos jako minulej ročník.

• 13.10.2010 | Pandě | reagovat

servisáci tu jsou utčitě:)a taky doufám, že budou schovívavý ;)

• 4.12.2010 | Zvěd | Re: | reagovat

mlha predemnou, mlha zamnou XD

• 29.12.2010 | Pandě | reagovat

no vypadá to, že tu žádnej servisák ani není:(

• 26.9.2010 | Pandě | reagovat

každý OBROK je něčím originální...tak neváhejte a vzhůru na něj ;)

• 22.9.2010 | Máca | reagovat

Hlavu vzhůru! Po matuře si řeknete jaká to byla pohodička

• 25.9.2010 | peggy | Maturita | reagovat

Já kvuli maturitě taky jede obrok zrušil, a doted toho lituju,.. nestojí to za to ;)

• 20.9.2010 | Tuči | Projekt | reagovat

Ten projekt mi připádá něco jako taková příprava na maturitu :D

• 20.9.2010 | Williák | Projekt | reagovat

To mi ani nemluv :-D Však jsem kvůli ní málem nejel na Obrok. Koná se blbě v první týden maturit.

• 20.9.2010 | Ifanka | reagovat

berte to pozitivně... budete díky projektu aspoň částečně připraveni na maturu:D ;)

• 20.9.2010 | Gogy | reagovat

Nebo by se taky dalo říct, že budeme díky projektu připraveni částečně o maturitu. :D

• 23.9.2010 | Ifanka | reagovat

ať už tak nebo tak, vidím v tom jen samá pozitiva :)

• 23.9.2010 | Williák | reagovat

To je pravda :-) Na Obrok se pojede a tu maturitu stejně nikdo nedá :-D Samé pozitiva...

• 26.9.2010 | ww.erka | matura | reagovat

Já po obroku (kde budu v servistýmu) plynule navážu na svaťák :-D

• 28.9.2010 | Lvíče | reagovat

ObRok bude odreagovačka v tom maturitním shonu, těším se :) hehe

• 17.10.2010 | Karkulka | Re: | reagovat

jj,to bude.Budu mít svaták a když jsem oznamila našim,že jedu na skautskou akci :D...stejně díky státním maturitám neodmaturujeme :D no stress

• 21.11.2010 | rkpolena | Re: Projekt | reagovat

no, tak já naštěstí maturuju až za rok...ale musim říct, že příprava tohohle projektu mě od Obroku dost odrazuje :/

• 13.9.2010 | peggy | Plkárna | reagovat

Nazdar! Zde máš možnost poplkat si o věcech, které Tě zajímají, podělit se o zážitky či zkušenosti z minulých ročníků.

©  2010  Junák - svaz skautů a skautek ČR  |  Úvod  |  Novinky  |  O akci  |  Registrace  |  Diskuze  |  Partneři  |  Média  |  Kontakty  |  Mapa webu
Akce je pořádána pod záštitou ústředí Junáka - svazu skautů a skautek ČR. Akci podporuje Roverský odbor Junáka. Hosting Kelio  |   webdesign a grafika Wixtrix